Artistit: Queens of the Stone Age

Mastodonin, Quotsan ja At the Drive-Inin jäsenten uusi superbändi esittäytyy tuoreella videollaan

Mastodonin, Queens of the Stone Agen ja At the Drive-Inin miehistöstä koostuva superyhtye Gone Is Gone julkaisi jo viime kuussa ensimmäisen singlensä Violescent hämyisen videon muodossa. Nyt poppoolta on ilmestynyt myös toinen kappale, jonka videolla itse soittajatkin pääsevät näkyviin.

The Stooges on maailman paras, ja kun sen klassikot yhdistää mashupissa Queens of the Stone Ageen koko maailma räjähtää

Josh Homme on mukana Iggy Popin uudella Post Pop Depression -levyllä tuottajana. Ennenkin aivan päräyttävän loistavia mashup-levyjä tehnyt ToToM (QOTSA vs. Kanye West -mashup-levyn löydät täältä) kertoi SoundCloud-sivuillaan intoutuneensa yhteistyöstä sen verran paljon, että päätti tehdä EP-levyn verran mashup-versioita The Stoogesin ja Queens of the Stone Agen kappaleista. EP:n nimi on luonnollisesti Bastard Pop Depression.

Yllättävän ilahduttava QOTSA + Adele -mashup näyttää, millainen uuden Bond-teeman olisi pitänyt olla

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Sam Smithin Writing on the Wall ei saanyt Bond-elokuvien ystäviä vakuuttuneeksi. Sosiaalinen media ja aihetta käsittelevien blogikirjoitusten kommenttikentät ovat olleet täynnä kuulijakunnan puhinaa, eikä esimerkiksi Rumban toimittajakaan mitenkään kattoon hypännyt kappaleen kuultuaan. No, ehkä se toimii elokuvakokonaisuudessa paremmin.