Osa Nightwish-elokuvan näyttelijöistä julki

12.10.2011

Keväällä 2012 ensi-iltaan tulevassa Imaginaerum-fantasiaelokuvassa näkyy tv-sarjoista tuttuja kasvoja.

Kuva: Ville Juurikkala

Nightwishin Imaginaerum-levyn julkaisupäivä lähestyy, mutta keväällä julkaistavan elokuvan yksityiskohdista on jaettu toistaiseksi säästeliäästi infoa. Markus Selinin tuottamaa ja musiikkivideoita tehtailleen Stobe Harjun ohjaamaa elokuvaa on kuvattu paljon Kanadassa sikäläisten näyttelijöiden voimin ja se on saanut Suomen Elokuvasäätiöltä 400 000 euron tuotantotuen. Elokuva on fantasialeffa, jossa pikkupojaksi dementoitunut vanhus kohtaa unimaailmassa menneisyytensä. Juuri sen enempää ei vielä ole paljastettu, mutta onpahan sellainen soppa, että mikäli Holopainen kumppaneineen onnistuu hoitamaan homman kunnialla kotiin, täydet pisteet ja hattu päästä.

Nyt Stobe Harju on julkaissut tiedotteen, jossa raottaa vähän enemmän elokuvan tilannetta. Hän paljastaa esimerkiksi osan elokuvan näyttelijäkaartista, johon kuuluvat ainakin Marianne Farley, Francis X. McCarthy, lapsinäyttelijä Quinn Lord, Joanna Noyes, Ron Lea, Victoria Jung, Helene Robitaille, Keyanna Fielding ja Stefan Demers.

Suomalaisittain tunnetuin kasvo taitaa olla kuitenkin Sonera-mainoksessa ryhdikkäästi tarjouksia selostava Ilkka Villi. Lisäksi bändi itse esittää elokuvassa jonkinmoisen roolin.

Saapa nähdä mitä tulee! Itse levyn arvion voi lukea marraskuun Rumbasta. On melkoinen paketti.

Lisää luettavaa