Snoop Dogg pistää Ruisrockin sekaisin – nähdäänkö mukana myös Tupac-hologrammi?

03.05.2012

Myös Ruisrock julkisti tänään lisää esiintyjiä, joista nipun kruunaa sunnuntain pääesiintyjä Snoop. Millaisetkohan bileet Ruissalossa saadaan aikaan Snoopin johdolla?

Kuva: Aftermath

Hiphopin megastara, gangsta rapin ulottuvuuksista aina bileklubien, shampanjan ja korujen maailmaan sulavasti liikkuva Snoop Dogg esiintyy ensi kesän Ruisrockissa sunnuntain pääesiintyjänä.

Snoop julkaisi viime kuussa tuoreen Stoner’s -ep:n. Herra valmistelee parhaillaan myös tuottaja Diplon kanssa uutta kokopitkää albumia, jonka on ennakkopuheiden mukaan määrä olla lähes kokonaan laulettu reggae-albumi.

Uuden musan lisäksi Snoop on viime aikoina kunnostautunut mm. sätkäpaperille painetun lyriikkakirjan julkaisemisessa.

Kalifornian Coachella-festareilla Snoop hämmensi maailmaa yhteisellä keikallaan Dr. Dren kanssa, kun Snoopin rinnalla lavalla nähtiin räppäävä, liikkuva ja tanssiva hologrammi edesmenneestä Tupac Shakurista. Snoop ja Dre ovat jo keikan herättämän kohun seurauksena leikitelleet haastatteluissa ajatuksella, että Tupac-hologrammi saatetaan nähdä myös pysyvänä osana kahden herran yhteistä kiertuetta.

Aikookohan Snoop tuoda Tupac-hologrammin mukanaan lavalle myös Turkuun?

Ruissalossa nähdään myös Wolf Parade -mies Spencer Krugin eli Moonfacen ja kotimaisen Siinai-bändin yhteinen kokoonpano. Muita uusia kiinnityksiä ovat The Rasmus, Disco Ensemble ja Olavi Uusivirta.

Aikaisemmin perjantaille kiinnitetty Azealia Banks on joutunut perumaan levytyskiireiden vuoksi lähes kaikki kesän festarikeikkansa, mukaan lukien Ruisrockin.

Ruisrock järjestetään 6.–8. heinäkuuta.

Tsekkaa alhaalta vielä klassinen Snoopin Doggystyle-raita:

Lisää luettavaa