Koska Kanye West: uudella musiikkivideolla West on ottanut sänkyynsä Kim Kardashianin, Taylor Swiftin, George Bushin ja Donald Trumpin – alasti tietty

Syytitkö Bound 2 -videota mauttomaksi? Uusi Famous pistää paremmaksi.

27.06.2016

Kanyella on meille viesti. Se on vaikea purkaa, ja ihmiset ovat etsineet sen koodiavainta pitkään, tuloksetta. Mutta jotain tämän on pakko tarkoittaa. Kuten keskiajalla ortodoksipapit nimesivät paikallisia kylähulluja pyhimyksiksi vain heidän hulluutensa äärimmäisyydestä, alkaa Kanye liikkua samoilla tasoilla. Vai onko tämä kaikki osa räppärin Dark and Twisted Fantasya?

Viime helmikuussa julkaistulta The Life of Pablo -albumilta esiteltiin uusi musiikkivideo Famous. Videolla Kanye nukkuu valkoisella jättisängyllä vieressään kasa kuuluisuuksia. Video provosoi minkä kerkeää: kaikki ovat alasti – tietysti – ja joukossa on vaimonsa Kim Kardashianin lisäksi George Bush ja Donald Trump – tietysti. Sängystä löytyvät myös Taylor Swift, Rihanna, Bill Cosby. Chris Brown ja Ray J. Kamerat zoomailevat nukkuvien hahmojen rintoja niin, etteivät ne varmasti jää keneltäkään huomaamatta.

Tuskin oikeat henkilöt olisivat tähän suostuneet, joten tilalla on ilmeisesti äärimmäisen tarkasti tehdyt vahanuket, Westiä ja ehkä Kardashiania lukuunottamatta.

”Video on kommentti maineesta”, räppäri kommentoi Vanity Farelle.

”Ehkä jossain toisessa universumissa minä ja George Bush olisimme voineet olla kavereita. Olisin voinut olla hänen OJ Simpsoninsa, musta kaveri golfkentältä”, hän lisäsi.

Eiköhän tästä jokunen suutu. Hyvällä lykyllä me mediat hoidamme kohuvideon levityksen Westin puolesta, ja hän voi käyttää markkinointibudjetin uusien golfvarusteiden ostoon. On Kanyen kryptinen viesti mikä tahansa, on se tehty bisnekset silmissä.

Uuden Famous-videon näet alta. VAROITUS: SISÄLTÄÄ TÖRKYÄ! K-18!

 

Videon esitteli The Guardian.

Lisää luettavaa