Aimo annos mainioita keikkauutisia perjantaille: Suomeen mm. progelegenda, hiphoppia, indietä sekä Amélie-säveltäjä

Keikkarintamalta kuuluu taas ilouutisia.

21.11.2014

Kaukana ovat ne ajat, kun Suomesta matkustettiin Tukholmaan katsomaan mielenkiintoisia esiintyjiä. Tänäänkin saatiin tiedotteita peräti neljästä mielenkiintoisesta Suomeen saapuvasta artistista ja yhtyeestä.

Jenkkiläinen hiphop-artisti AraabMUZIK saapuu Suomeen kahdelle keikalle. AraabMUZIK soittaa keikat Helsingin Ääniwallissa ja Tampereen Pakkahuoneella 6. ja 7. helmikuuta 2015. Liput keikoille maksavat 23 euroa (Ääniwalli) ja 20 euroa (Pakkahuone).

Tanssittavaa indierockia esittävä, norjalainen Kakkmaddafakka soittaa puolestaan kolme keikkaa Suomessa. 5.2.2015 on vuorossa Tavastia (lippu alk. 17,50 euroa), seuraavana päivänä Turun Klubi (lippu alk. 12,50 euroa) ja sitä seuraavana päivänä Tampereen Klubi, missä yhtye soittaa osana Valoa Festivalia.

Helsingin kulttuuritalolla kuullaan 4.3.2015 Yann Tiersenin musiikkia. Tiersen on parhaiten tunnettu iki-ihanan Amélie-leffan säveltäjänä. Miehen viimeisin levy on hakenut inspiraatiota niin ranskalaisesta folkista, chansoneista ja taidemusiikista sekä ajoittain hypnoottisesta post- ja indierockista. Liput keikalla maksavat alkaen 37,50 euroa.

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpinä keikkauutisena kerrottakoon, että Porcupine Tree -progeyhtyeen Steven Wilson tulee Suomeen 19.4.2015. Liput progelegendan keikalla maksavat alkaen 40 euroa, ja keikkapaikkana toimii Helsingin The Circus.

Lisää luettavaa