Artisti artistin silmin: Poets of the Fallin Marko Saarestolla on näemmä silmää karikatyyreille

06.01.2013

Jana Blomqvistin toimittama artistipiirrossarja jatkuu tällä kertaa popin merkeissä.

Promokuva: Mikko Harma
Valokuva: Jana Blomqvist
Piirros: Marko Saaresto

Marko Saaresto on kova kaveri tehtailemaan hittejä ja nostamaan bändiään omin hartiavoimin menestykseen – ja kaupan päälle herra on vielä kelpo piirtäjäkin. Muusikoita kynän ja paperin kanssa väijyvä valokuvaajamme Jana Blomqvist (sekä hänen assistenttinsa Tatiana Caciur ja Joanna Tzortzis) pyysi popparia visualisoimaan itsensä paperille, ja kas, siitähän syntyi metkaa jälkeä.

Tekijäporukan selonteko tapahtumista (teksti Tanja Caciur, käännös Joanna Tzortzis):

Poets of The Fallin vokalisti Marko Saaresto on monien lahjakkuuksien mies. Piirtäminen on ehdottomasti yksi niistä, ja mikäli muistini palvelee minua oikein, hänen edellisellä päivätyölläänkin oli jotakin tekemistä taiteen ja designin kanssa. Näin ollen kun pyysin häntä piirtämään omakuvansa, ei hän tarvinnut apua vaan lähti tarmokkaasti toteuttamaan tehtäväänsä. Aivan kuin hän olisi piirtänyt jotakin samantapaista monta kertaa aikaisemminkin ja hyvin suunniteltu kuva olisi hänen päässään jo valmiiksi. Marko suoriutui mainiosti, ja tässä on lopputulos!

Klikkaa piirrosta alta nähdäksesi sen suurempana. Sarjan aiemmat osat voit katsoa tästä (Lauri Ylönen, Devin Townsend ja Eicca Toppinen) sekä tästä (Mitch Lucker).

Klikkaa piirrosta suuremmaksi

Lisää luettavaa