Artistit, tuottajat, muusikot ja muut soittomieliset pitäkää lompakoistanne kiinni – Discogs, yksi suurimmista musiikkisivustoista laajentaa toimintaansa laitteiden ja soittimien myyntiin

26.03.2017

Yksi internetin suurimmista musiikkijulkaisutietokannoista ja fyysisten formaattien kauppapaikoista Discogs laajentaa toimintaansa.

Uusi sivusto Gearogs avautuu käytettyjen soittimien, tarvikkeiden ja laitteiden myyntialustaksi ensi kuussa. Tietokantana sivusto on jo toiminnassa, mutta käyttäjät voivat huhtikuusta alkaen myös ostaa ja myydä syntetisaattoreitaan, rumpukoneitaan ja muuta vastaavaa laitteistoaan sivuston kautta.

Discogsin perustaja ja toimitusjohtaja Mike Lewandowski kertoi Thump -lehdelle haluavansa sivuston kasvavan suurimmaksi audiolaitteistotietokannaksi koko planeetalla. Discogsin toimivaa konseptia hyödyntäen käyttäjien avulla on päämääränä listata joka ikinen levysoitin, nauhuri, vahvistin, efektipedaali, mikrofoni tai mikä tahansa väline jolla voi nauhoittaa, vahvistaa, miksata tai muokata ääntä sivuston tietokantaan.

Lewandowski lupaili myös, että jatkossa on luvassa omat Discogs -tyyliset tietokannan ja kaupan yhdistävät sivustot myös elokuville, kirjoille ja sarjakuville.

Lisää luettavaa