Miljardööri hankki itselleen lämmittelypestin The Eaglesin keikalle – Pääsee lavalle ivaamaan vihamiehiään

14.09.2014

Jim Dolanilla on rahaa ja bändi, joka sai kivan lämittelypestin.

Teksti: Jarkko Fräntilä, kuva: Kuvakaappaus videosta 

59-vuotiaalla Jim Dolanilla on rahaa. Paljon rahaa. Hän omistaa New York Knicks -koripallojoukkueen, New York Rangers -lätkäjengin sekä molempien joukkueiden kotiareena Madison Square Gardenin. Omaisuutta hänellä on vaatimattomat 1,5 miljardia dollaria.

The Eagles esiintyi lauantaina Madison Square Gardenissa, eikä yhtyeen tarvinnut kamalasti miettiä lämmittelijää keikalleen. Dolan nimittäin ilmoitti oman JD & The Straight Shot -bluesyhtyeensä astuvan lavalle ennen The Eaglesiä.

Suorapuheisella Dolanilla on rahaa kuin roskaa, eikä hän ole koskaan miettinyt sen tarkemmin mitä suustana päästelee. JD & The Straight Shotissa hän laulaa ivatekstejä esimerkiksi niistä poliitikoista, jotka ovat hänen mielestä olleet Dolanin tiellä hänen uransa aikana.

Kukapa työväenluokan edustaja ei samaistuisi esimerkiksi Fall from Grace -kappaleen tekstiin, jossa Dolan haukkuu ex-kuvernööri Eliot Spitzeriä siksi, että tämä oli vuonna 2008 eri mieltä Madison Square Gardenin uudelleensijoittamista toiseen paikkaan.

Lisää luettavaa