Bruce Dickinson piti vaikuttavan puheen Manchesterin itsemurhaiskun jälkeen: ”Emme välitä mihin uskontokuntaan kuulutte, minkä värisiä olette tai mitä söitte aamupalaksi”

Vahvoja sanoja Brucelta.

28.05.2017

Iron Maiden soitti keikan Cardiffissa vain pari päivää Manchesterin kammottavan itsemurhaiskun jälkeen.

Keikalla Bruce Dickinson piti vaikuttavan puheen, joka taltioitui myös videolle keikkakävijöiden toimesta. Puheensa aikana Dickinson otti kantaa vallitsevaan maailmanpoliittiseen tilanteeseen ja myös Donald Trumpiin.

”Maailmalla on ihmisiä, joilla on sormi sellaisten nappien päällä, jotka voivat vaikuttaa elämäämme monilla eri tavoilla. Emme voi olla varmoja, olemmeko turvassa sellaisten hullujen ihmisten hallitessa maailmaa. Siitäkin huolimatta ainakin me tunnemme olomme tänään turvallisesti teidän 8000 kahjon edessä esiintyessä”, Dickson sanoi ja jatkoi:

”Iron Maidenin keikoille voivat tulla ketkä tahansa. Emme välitä mihin uskontokuntaan kuulutte, minkä värisiä olette tai mitä söitte aamupalaksi. Jos olette täällä, olette rauhan asialla, eikö? Sanon tämän vain kerran: huolimatta siitä, mitä tapahtui pari iltaa sitten Manchesterissa, voimme vastata tiettyjen tahojen vihaan ainoastaan rakkaudella ja rock’n’rollilla.”

Videon puheesta näet alta.

Lisää luettavaa