DJ:ltä kammottava väite: väittää hotellien ajaneen juhlijoita ulos heidän piiloutuessaan viisi ihmistä tappaneen yökerhomurhaajan kynsistä – myös poliisi osallisena surmatyössä?

Paikalla ollut DJ väittää, että poliisit jättivät tahallaan tulematta paikalle.

18.01.2017

Maanantaina kerroimme täällä tragediasta Meksikossa järjestettyjen EDM-festivaalien yhteydessä, kun viisi ihmistä tappanut mies asteli sisään festivaaliklubille ja avasi summamutikassa tulen juhlijoita kohti. Kuolonuhrien lisäksi yli 15 ihmistä loukkaantui.

Nyt Billboard-lehti on haastatellut nimetöntä DJ:tä, joka oli silminnäkijänä hirmutyölle. Kyseinen DJ väittää, että poliisit tulivat paikalle liian hitaasti.

Lausunnossaan DJ epäilee, että poliisit jättivät tarkoituksella tulematta paikalle tarpeksi nopeasti. Asemies sai ammuskella alueella täysin vapaasti ilman, että poliiseja näkyi missään.  Kyseinen DJ myös sanoo, että vaikka virallisesti on kerrottu ampujia olleen vain yksi, totuus on toinen.

Järkyttäväksi asian tekee myös alueen hotellien toiminta tilanteessa.

”Alue ja alueen klubit tekevät hyvää tuottoa. Miksi poliisit antoivat tämän kaiken tapahtua? Jokin tässä yhtälössä haiskahtaa”, hän kertoi ja jatkoi:

”Ihmiset pakenivat klubeilta läheiselle rannalle, mutta he kääntyivät nopeasti kohti hotelleja sillä he kertoivat, että rannalla oli toinen ampuja. Ampujia oli enemmän kuin yksi, vaikka media ja poliisi väittää toista. Yksikään hotelleista ei kuitenkaan päästänyt ihmisiä sisään, jotta he pääsisivät tappajaa piiloon.”

Poliisi on kertonut, että ammuskelutapaus olisi liittynyt paikallisiin huumejengeihin.

Lisää luettavaa