Draken ei-niin-salattu teinitähtimenneisyys – esitti koripallolupausta saippuasarjassa

Drake vakiinnutti paikkansa suuren yleisön inhokki- ja suosikkiräppäreiden joukossa viimeistään Hotline Blingin tahattoman (tai tahallisen) koomisen musiikkivideon myötä. Monille tulee kuitenkin yllätyksenä, että Draken ura ei startannutkaan pohjalta, vaan kanadalaisesta teinisaippuaoopperasta.

08.12.2016

Drake, syntymänimeltään Aubrey Drake Graham, esitti Degrassi: The Next Generation -saippuasarjassa Jimmy Brooks -nimistä lukion koripallotähteä. 15-vuotias Drake aloitti sarjassa näyttelemisen vuonna 2001 ja jatkoi siinä aina vuoteen 2009 saakka, kun musiikin tekeminen alkoi viemään teinitähdeltä tuottajien mielestä liikaa aikaa.

– Se oli osaksi syy miksi minut potkittiin ulos sarjasta. Vietin silloin koko päivän kuvauksissa ja menin sieltä studioon tekemään musiikkia neljään tai viiteen saakka aamuyöstä, Drake kertoi W Magazinen haastattelussa viime vuonna.

Tämän jälkeen räppäri ehti nukkua pikaisesti pukuhuoneessa ja palata takaisin kameroiden eteen yhdeksältä. Ennen pitkää tuottajat käskivät Drakea valita kahden uransa välillä. Loppu onkin niin sanotusti historiaa.

Tulevaisuudessa Drake tullaan näkemään vielä näyttelijänä ainakin jos miehen omiin sanoihin on luottamista.

– En malta odottaa, että pääsen takaisin näyttelemään. Kukaan ei enää kysy minua tekemään elokuvia ja vaikka musiikki onkin tällä hetkellä keskipisteeni, olisi silti mahtavaa näytellä elokuvassa, Drake kertoi samaisessa haastattelussa W Magazinelle.

Menneisyys teinitähtenä Kanadassa kuulostaa varmasti tutulta ainakin How I Met Your Motherin faneille, mutta herran Started From The Bottom saa tämän tiedon myötä hieman erilaisen sävyn. Bongaa murrosikäinen Drake Degrassin ensimmäisen kauden jaksosta – ei niin yllättäen – pelaamassa koripalloa.

Lisää luettavaa