EDM-stara uhkailee parodiasaittia lakituvalla T-paidan takia, jota ei koskaan edes tehty

EDM-tuottaja Steve Aoki ei pitänyt parodiasaitin T-paitoja hauskoina. Ei, vaikka niitä ei koskaan valmistettukaan.

01.10.2014

Nyt on hieno keissi meneillään, ai että.

Teksti: Jarkko Fräntilä, kuva: Wikimedia Commons

Elektronisen musiikin tuottaja ja EDM-supertähti Steve Aoki ei ole ilmeisesti mikään maailman huumorintajuisin ihminen.

Irlantilainen parodiasaitti Wunderground julkaisee sivuillaan täysin hatusta vedettyjä, parodisia uutisia keskittyen elektronista musiikkia tekevien artistien mollaamiseen enemmän tai vähemmän lämminhenkisesti. Yleensä artistit tajuavat, miten parodia on parasta markkinointia mitä esiintyjä voi osakseen saada. Steve Aokille tämä muistio ei kuitenkaan koskaan ilmeisesti ole tullut.

Wunderground järjesti Indiegogo-rahoituskampanjan, jonka avulla heidän oli tarkoitus painattaa erilaisia saittiinsa fanituotteita. Eräs näistä tuotteista olisi ollut T-paita, jossa olisi ollut Steve Aokin kuva ja jossa häntä olisi syytetetty, no, paskaksi DJ:ksi. Eihän tuollainen toki kivaa ole, mutta yhteisörahoituskampanja ei päässyt tavoitteeseensa, eikä paitoja koskaan valmistettu. Itse asiassa koko läppä oli sen verran hölmö, että ainoastaan 11 ihmistä olisi halunnut T-paidan itselleen.

Tämä ei kuitenkaan Steve Aokia ja tämän lakimiesarmeijaa haitannut. Aoki lakimiehineen lähetti Wundergroundille kirjeen, jossa kertoi T-paitojen rikkovan Steve Aokin tekijänoikeuksia, sillä T-paidat eivät olleet virallisesti lisensoituja Aoki-tuotteita. Siis ne T-paidat, joita ei koskaan edes valmistettu, ja joista ainoa todiste oli alta löytyvä, Wundergroundin graafikkojen noin kahdessa sekunnissa tekemä surkea kuvamanipulaatio T-paidoista.

Lakimiesten kirjeen voit lukea täältä.

Wundergroundin kertauksen tapahtumista löydät täältä. Odotellaan jännityksellä, mitä tapahtuu.

ask-me-about-my-shit-dj-AOKI

Lisää luettavaa