Elektrobileet Suvilahdessa: Summer Sound Festival on uusin lisä Helsingin jo valmiiksi tapahtumia pursuavaan kesään

30.05.2011

Mahtavat Suvilahden lokit ihmetellä kesän aikana, että mikä nyt on meininki, kun koko ajan paikalla ramppaa tuhatmäärin ihmismassaa.

Kuva: Modena Records

Monipuolinen kattaus elektronista tanssimusiikkia valtaa Suvilahden 30. heinäkuuta. Flow’sta tutuissa puitteissa järjestettävä Summer Sound profiloituu edukseen piristävänä vaihtoehtona Suomen tasapaksun festaritarjonnan joukossa.

Festareiden ehdoton pääesiintyjä on brittiläinen tuottaja-artisti Chicane. Miehen tunnetuimpia hittejä lienevät utuinen trance-klassikko Saltwater ja Bryan Adamsin kanssa väsätty Don’t Give It Up.

On Summer Soundilla toki muitakin huomionarvoisia ulkomaankiinnityksiä. Brittien lippua pitävät ylhäällä trance-kokoonpano Above & Beyond ja huippusuosittu BBC Radio 1:n dj Judge Jules.

Lisäksi Yhdysvalloista saapuu liuta nimekkäitä Suomen-ensikertalaisia: niin house-artistit Roger Sanchez ja Kaskade kuin Bang-biisillään suuren yleisön tietoisuuteen ponkaissut Robbie Rivera nähdään Suvilahdessa.

Kotimaisista nimistä jengiä tanssittaa Orkidea, Alex Kunnari, Heikki L, K-System, Something Good, Lovetone, Dosse, Tom Fall, Markus Maison & Will Dragen, Jay Mellin ja Kaasi.

Yksipäiväisen tapahtuman liput tulevat myyntiin 1. kesäkuuta Tiketissä. Ennakkoon ne maksavat toimituskuluineen 27 €, ovelta 35 €.

Lisää luettavaa