FOX News -televisiokanava aivopieruilee, osa 666: ”Hip hop tehnyt enemmän hallaa tummaihoisille kuin rasismi”

FOX News, käsittämätöntä torspoilua jo 19 vuoden ajan.

01.07.2015

FOX News ei välttämättä ole tunnettu tasapuolisista aivopiereskelyistään, vaan se on aina oikeiston asialla.

Viime viikolla kanavan Sean Hannity kertoi, miten Beyoncen ja Princen kaltaiset artistit ovat ”yhtä vaarallisia Yhdysvalloille kuin etelävaltioiden lippu”. Eilen samaisen kanavan Geraldo Rivera puolestaan kertoi, miten räppäri Kendrick Lamarin sanoitukset ja hip hop -musiikki ylipäänsä ovat tuottaneet tummaihoisille amerikkalaisille viime vuosina enemmän ongelmia kuin rasismi.

Esimerkiksi Baltimoren tapahtumat eivät paina millään tavalla vaakakupissa, kun Rivera latelee menemään kovia ja tärkeitä faktoja. Riveran mukaan Kendrick Lamarin esiintyminen BET-palkintogaalassa viime viikolla oli esimerkki siitä, miten räppärit vahingoittavat tummaihoisten amerikkalaisten mainetta. Lamar esiintyi pippaloissa poliisiauton päällä ja räppäsi kappaleessaan, miten etniset vähemmistöt vihaavat poliiseja, jotka haluavat tappaa vähemmistöjä kaduille. Ottaen huomioon, miten biisi kertoo siitä, että ihmisten on kestettävä vaikeat ajat poliisien väärinkäytösten ja rasismin keskellä, niin Riveran päättelyketju menee erikoisella tavalla pöpelikköön.

Riveran mukaan ”hip hop -musiikki on tummaihoisten todellinen sortaja, ja ihmisten on herättävä todellisuuteen ja tajuttava, miten asiat oikeasti ovat.”

Joskus sitä jää sanattomaksi.

Tsekkaile Riveran löpinät alta.

Lisää luettavaa