Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja vaihtuu – Heidi Ahon tilalle Tuomo Tähtinen

Fullsteamilla valta vaihtuu.

11.12.2017

Music Finlandin toiminnanjohtaja Tuomo Tähtinen siirtyy musiikkiyhtiö Fullsteam Agency Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 5.3.2018 alkaen.

Vuonna 1982 syntynyt Tuomo Tähtinen on ollut viimeiset runsaat kymmenen vuotta suomalaisen musiikkibisneksen keskeisiä vaikuttajia. Toiminnanjohtajana Music Finlandilla vuodesta 2012 alkaen ja sitä ennen projektipäällikkönä Music Export Finlandilla (2008-2012) ja promootiopäällikkönä Warner Music Finlandilla (2007-2008) työskennellyt Tähtinen on valittu kahdesti Musiikki & Median Industry Awardsissa Vuoden järjestövaikuttajaksi. Koulutukseltaan Tähtinen on suorittanut Master of Business Administration- ja Bachelor of Arts and Culture: Music Management -tutkinnot.

“On äärimmäisen hienoa päästä osaksi Fullsteam Agencyn huipputiimiä. Yritys on kehittynyt paljon viime vuosina ja panostanut rohkeasti uudistumiseen. Uskon, että Fullsteamilla on loistavat edellytykset olla paras yhteistyökumppani kotimaisille ja ulkomaisille artisteille ja tarjota suomalaiselle yleisölle yhä enemmän ainutlaatuisia live-kokemuksia”, Tuomo Tähtinen kommentoi.

Fullsteam Agencyn nykyinen toimitusjohtaja, yhtiössä vuodesta 2008 lähtien työskennellyt Heidi Aho jatkaa Fullsteamilla 31.3.2018 asti.

Lisää luettavaa