Haaveiletko työstä Suomen katu-uskottavimmassa levy-yhtiössä? Monsp hakee uutta verta – ja ilahduttavasti ei todellakaan millään riistosopimuksella

Haluatko töihin Monspille? Nyt siihen on mahdollisuus!

22.11.2017

Suomen kenties katu-uskottavin levy-yhtiö Monsp hakee itselleen työntekijää.

”Me etsimme työntekijää. Ensisijaisesti osa-aikaista duunaria jonka työtehtävät kasvavat työntekijän omien fiiliksien mukana ja mukaan. Toissijaisesti olemme myös kiinnostuneita musiikki-alan ammattilaisesta joka etsii uusia haasteita. Alkuvaiheessa heti palkkaus mukana ja tarvittaessa perehdyttämisjakson voi duunata myös koulun ohella”, ilmoitus kuuluu.

Monspin toimitilat sijaitsevat Helsingin Kalliossa, ja Monsp tarjoaa tarvittavan välineistön sun muut totta kai työhakijan käyttöön.

Työ sopii niin työharjoittelijalle kuin alan ammattilaisellekin: harjoitusalalta maksetaan täyttä palkkaa, ja harjoittelun jälkeen Monsp palkkaa harjoittelijan työsuhteeseen.

”Työ sisältää 2 kuukauden perehdyttämis-/koejakson jonka ajalta maksetaan täyttä palkkaa. Perehdyttämisjakson voi suorittaa myös esim. oppilaitoksen harjoitteluna. Mikäli polkusi meille kulkee harjoittelun kautta, on ensisijainen tarkoituksemme jatkaa harjoittelusta työsuhteeseen ja harjoittelun jälkeen työskentely on mahdollista myös mahdollisten opintojesi ohella”, ilmoituksessa kerrotaan.

Myös musiikki-alan ammattilaiset otetaan huomioon, ja heidän ympärille Monsp lupailee kokopäiväisen työsuhteen heti alusta lähtien.

Katso koko ilmoitus täältä.

Lisää luettavaa