”Hakkaa sitten lapsimorsiantasi ja heitä homoja alas talojen katoilta, ählämi”: huipputuottaja kohun keskellä rasististen kommenttien takia – sai jo potkut levy-yhtiöltä

Mistabishi päätti tuhota uransa oikein kunnolla.

16.01.2018

Elektronisen musiikin tuottaja Mistabishi (oikealta nimeltään James Pullen) on saanut potkut levy-yhtiöltään rasististen kirjoitustensa takia.

Lontoon pormestari Sadiq Khan kertoi aiemmin tiedotusvälineille olevansa tyytyväinen siitä, ettei Donald Trump tullut vierailulle Englannin pääkaupunkiin. Mistabishi otti asiaan kantaa Facebookissa tavalla, joka hämmästytti kaikkia.

”Oikeat lontoolaiset ovat englantilaisia. Minun sukuni on ollut täällä jo tuhat vuotta. Se, että joku vitun mulkku saapui maahamme muutama vuosikymmen sitten ja hankki lapsen ei tee hänestä tai hänen jälkeläisistään englantilaista. Khan on muslimi ja hän kumartaa mekkaa kohti. Maamme on valumassa kohti kaaosta kehitysmaista saapuvien ihmisten takia.”

Mistabishi myös kertoi, miten Japanissa hommat ovat oikealla tolalla, siellä kun ei alempiarvoisia ihmisrotuja näy.

Eräs Facebook-kirjoitusta kommentoinut sanoi, miten Mistabishinkään kirjoitukset eivät ole kovin englantilaisia.

”Hakkaa sitten lapsimorsiantasi ja heitä homoja alas talojen katoilta, ählämi”, Mistabishi vastasi hänelle.

Manchesterilainen muusikko Chimpo twiittasi asiasta ja ihmetteli, miten hän voi samaan aikaan tehdä drum and bass- ja tekno-musiikkia ja vihata maahanmuuttajia.

”En halua kaltaistesi simpanssien soittavan musiikkiani”, Mistabishi vastasi hänelle vääntäen Chimpon nimestä rasistisen termin.

Jo viime elokuussa Mistabishi kertoi eräällä musiikkifoorumilla, miten ”vasurit, nekrut ja pakit” tuhoavat kulttuuria.

Mistabishi poisti myöhemmin Facebook-kirjoituksena. Ainakin häntä edustanut Hospital Records on jo poistanut kaiken Mistabishin tuotannon varastoistaan eikä enää suostu levittämään hänen musiikkiaan.

Lisää seuraamuksia lienee tulossa.

Lisää luettavaa