Helsingin Weekend-festivaaleilla kannattaa pyrkiä eturiviin: eräs artisteista aikoo heittää 1500 dollaria yleisön joukkoon

Ilmaista raha tiedossa!

27.07.2017

Helsingin Kyläsaaressa 4.-5. elokuuta järjestettävä Weekend Festival on paljastanut saaneensa mitä erikoisimpia vaatimuksia tapahtumassa esiintyviltä artisteilta ja yhtyeiltä.

Eräs esiintyjä on ilmoittanut haluavansa heittää yleisölle 1 500 dollaria yhden dollarin seteleinä konserttinsa aikana. Hänen on määrä jakaa ne yleisölle konfettitykillä, jota käytetään yleensä konserteissa värikkäiden koristenauhojen levittämiseen.

Rumba aavistelee kyseessä olevan Rae Sremmurd -hip hop -duon, jolla on ollut tapana tehdä rahatemppu aiemmilla keikoillaan.

Weekend Festivalilla esiintyvien artistien ja yhtyeiden takahuonetarjoilujen toivelistalla on esimerkiksi kalliita samppanjoita sekä erityisesti tequila ja premium-vodkaa.

”Monet artistit myös koettelevat meitä mitä erikoisimmilla toiveillaan”, kertoo Weekend Festivalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen. ”Aika usein näihin pyyntöihin suostumme mutta joskus toki vain jätämme ne kylmästi huomioimatta. Osinhan kyse on myös eräänlaisesta leikistä, että bändit katsovat, kuinka pitkälle järjestäjien huumorintajua voi venyttää”, Heikkinen jatkaa.

Weekend Festivalin artistien takahuoneiden toivelistalta löytyvät myös käsintehty kopio Cast Away – tuuliajolla -elokuvan Wilson the Volleyballista, Los Angeles Lakers -joukkueen muistoesine, helsinkiläisen urheilujoukkueen lippalakki, yksi mikä tahansa kultainen esine, puhallettava barbara -nukke, tekoviikset, mahdollisimman suuri näyttelijä Jeff Goldblumia esittävä juliste, laatikollinen keksejä piilotettuna jonnekin pukuhuoneessa sekä kaksi naista pukeutuneena Godzilla- tai liskoasuun harjaamaan esiintyjän viiksiä ennen esitystä.

Siitä vain sitten arvuuttelemaan, kuka haluaa mitäkin!

Weekend-festivalin Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa