HIMin tähtikö pikkuhiljaa sammumassa? Ainakin Slipknot lähetti suomalaisille ilahduttavan kutsun

25.08.2015

HIM ei ole juhlinut Billboardin kärkisijoilla enää pariin levyyn (EDIT: Olimme väärässä: Tears on Tape (2013) nousi Billboardin sijalle 15 ja nappasi yhtyeen uran toiseksi korkeimman sijoituksen. Vitsi vain on siinä, että se pysyi listalla vain yhden viikon, kun esimerkiksi Dark Light -albumi (2005) pysyi listalla 37 viikkoa), eikä kansainvälinen musiikki-ilmasto ole enää ollenkaan yhtä suosiollinen melodramaattiselle rakkausmetallille kuin vuosikymmen sitten. Ville Valon orkesterin tulevaisuudennäkymistä onkin kuiskittu monenlaisia kuvitelmia, mutta ainakin tämän uutisen valossa yhtye on edelleen kysyttyä kamaa maailmalla.

Metallimaailman tämän hetken kuninkaisiin kuuluva Slipknot nimittäin pestasi HIMin omalle Knotfest-nimikkofestivaalilleen Meksikoon. Tapahtuman muita esiintyjiä ovat muun muassa Megadeth, Lamb of God, Trivium, Asking Alexandria, The Dillinger Escape Plan ja tietysti Slipknot. Kovan luokan festari järjestetään 5. joulukuuta Meksikon Tolucassa Foro Pegasossa.

HIMin uudeksi rumpaliksi Kaasu Karppisen tilalle on pestattu Jukka ”Kosmo” Kröger. Ville Valo väläytti taannoin, että seuraava HIM-albumi voisi olla tiedossa jouluksi 2016.

Lisää luettavaa