Hoi muusikot! Suomalainen kulttibändi hakee soittajaa riveihinsä – ex-kitaristi mm. oksensi lavalla ämpäriin ja heitti takiaisia yleisöön

Sydän, Sydän hakee soittajaa.

24.09.2018

Kulttibändi Sydän, Sydän hakee itselleen kitaristia.

”Kulttibändi Sydän, sydän etsii jäsentä! Myllypuron Mozart Juho Minerva poistui yhtyeestä viime kesällä ja jätti jälkeensä ison sydämen muotoisen aukon. Rakastatko musiikkia? Oletko sinä puuttuva palanen?” yhtye huhuilee Fcebookissa ja jatkaa:

”Etsimme ennakkoluulotonta, mukavaa, kärsivällistä ja uteliasta sielunveljeä tai -siskoa, jonka kanssa jakaa musiikin tekemisen ja esittämisen ilot ja murheet. Emme etsi sessiosoittajaa vaan tasavertaista matkakumppania. Sinun ei tarvitse miettiä täyttäväsi jonkun saappaita, vaan olemme iloisia, jos tulet sellaisena kuin olet. Toivomme ennen kaikkea, että sinulla on oma visiosi siitä, mihin yhtyeen pitäisi seuraavaksi luovia, ja tuot sen rohkeasti esiin. Paluuta menneeseen ei ole. Katse on horisontissa.”

Sanottakoon nyt suoraan, että ihan sellaista normaalia nurkassa seisoskelijaa yhtye tuskin hakee: Rumba oli yhtyeen alkuaikoina Helsingin Hakaniemessä sijaitsevassa legendaarisessa Factoryssa katsomassa bändin keikkaa, jonka aikana mm. heiteltiin takiaisia yleisön joukkoon ja lopuksi Juho oksensi ämpäriin.

Jos kitara pysyy kädessä niin laitapa silti hakemusta menemään, eipä tuo mitään maksa!

Koko ilmoituksen löydät alta.

Lisää luettavaa