Homovihainen sekopääkirkko sai bändiltä nenilleen: Jokaisesta homovastaisesta mielenosoittajasta rahaa seksuaalivähemmistöille

22.07.2014

Sehän meni hyvin, te ahdasmieliset tontut.

Teksti: Jarkko Fräntilä, kuva: Wikimedia Commons

Jenkkibändi Panic at the Disco soitti sunnuntaina keikan Kansas Cityssä. Paikalla oli myös maailman älykkäimpien ihmisten kerho eli Westboron baptistikirkko. Westboron baptistikirkkohan on tullut kuuluisaksi siitä, että heidän mielestään seksuaalivähemmistöt vievät meidät kaikki kadotukseen ja samaa sukupuolta olevien ihmisten rakkaus on silleen hyi hyi yök yök. Kirkon kynsiin on joutunut esimerkiksi poppari Lorde, kuten Rumba aiemmin uutisoi.

Panic at the Discon laulaja Brendon Urie (yläkuvassa) on kertonut olevansa biseksuaali, ja tämähän riitti Westboron baptistipötköille, ja he saapuivat keikkapaikalle protestoimaan tällaista vastenmielisyyttä. Bändi vastasi tähän omalla tavallaan, ja lupasi lahjoittaa seksuaalivähemmistöjen Pride-liikeelle 20 dollaria jokaisesta mielenosoittajasta.

No, kirkkolaisten mielenosoitus ei ollut mikään suurtapahtuma, ja paikalle ilmaantui ainoastaan 13 sekopäätä. Panic at the Disco päätti tästä vähän pettyneenä pyöristää lahjoitettavan summan 1000 dollariin. Lisäksi he lahjoittivat viisi prosenttia keikkapaikan oheistuotemyynnistä samaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Westboro saa nenilleen poppareilta. Vähän aikaa takaperin punkbändi Get Shot kävi kuvaamassa pornoa kirkon etupihalla. Tuuosta tempauksesta voit lukea lisää täältä.

panic

Lisää luettavaa