IPodilta soitettu DJ-setti Ibizalla sai teknopurstit vetelemään herneitä nenuunsa oikein kunnolla: ”En soita ironista musiikkia”

14.09.2014

Grimes soitti DJ-setissään musiikkia, joka ei kaikille sopinut.

Teksti: Jarkko Fräntilä

Grimes on ollut aiemmin otsikoissa esimerkiksi avoimen huumeihannointinsa takia. Tällä kertaa Claire Elise Boucher on noussut Ibizan konemusiikkipuristien silmätikuksi hänen soitettua Ibizalla Boiler Roomissa tavallista tavanomaisemman DJ-setin.

Kuuminta hottia odottaneet konemusiikkiystävät nimittäin tyrmistyivät, kun Grimes soitti setissään omalta iPodiltaan esimerkiksi Mariah Careyn All I Want For Christmas Is Youn ja Venga Boysin We Like to Partyn kaltaisia junttihittejä. Tämä sai jotkut teknopuristit tietenkin raiteiltaan, ja he syyttivät Grimesiä koko Boiler Roomin häpäisemisestä. Grimes vähät välitti palautteesta ja kertoi Twitterissään, ettei hän koskaan tee mitään ironisesti.

Elokuun puolivälissä soitettu junttisetti on noussut sen verran legendaariseksi, että netistä löytyy jopa adressi, jossa vaaditaan Boiler Roomia lataamaan Grimesin DJ-setti kaiken kansan kuultavaksi.

Lisää luettavaa