Joku heitti AIDS-lääkkeen hinnan pilviin nostanutta ja maailman arvokkaimman levyn ostanutta osakekeinottelijaa koirankakalla naamaan

Suora toiminta ei aina ole oikein, mutta.

16.01.2017

Osakekeinottelija Martin Shkreli on tullut parhaiten tunnetuksi siitä, että nosti Daraprim-lääkkeen hinnan kertaheitolla 13,5 dollarista per tabletti 750 dollariin ja kehuskeli, miten tekisi saman uudelleen. Myöhemmin hän muun muassa osti Wu-Tang Clanin uusimman levyn ainoan kappaleen itselleen kahdella miljoonalla dollarilla.

Viime perjantaina hänen piti esiintyä puhujana California-Davisin yliopiston kampuksella USA:ssa. Virnuilevaa Shkreliä vastassa oli kuitenkin väkijoukko, joka protestoi hänen mahdollista julkista esiintymistä vastaan. Kampuksen erään sisäänkäynnin kohdalla joku mielenosoittajista huusi Shkrelille miten tämä on pelkkä paskakasa, ja heitti tätä koirankakalla naamaan.

Shkrelin piti esiintyä kampuksella Milo Yiannopoulosin kanssa. Julkihomo Yiannopoulos on tullut tunnetuksi naisvihamielisyydestään sekä islamofobiastaan, ja toimii esimerkiksi Sebastian Tynkkysen esikuvana.

Tilaisuutta ei loppujen lopuksi koskaan järjestetty levottomuuksien pelossa. Twitterissä useat henkilöt ovat nostaneet koirankakan heittelijän liki kansallissankarin asemaan.

Katso video välikohtauksesta alta.

Lisää luettavaa