Jurassic Rockiin lisää kovia nimiä – De La Soul ja Devin Townsend Project saapuvat Mikkeliin

07.03.2013

Progemetal -pumppu Devin Townsend Project ja pitkästä aikaa keikkaileva De La Soul saapuvat Jurassic Rockiin.

Kuva: Jurassic Rock

Keikoille palannut legendaarinen hiphop-ryhmä De La Soul ja progressiivisen metallin mestari Devin Townsend Project saapuvat Mikkelin Visulahteen Jurassic Rockiin 9.-11. elokuuta. Sunnuntain pääesiintyjäksi on jo aikaisemmin kiinnitetty System Of A Down.

Festivaalin kotimaisiksi vahvistuksiksi ovat varmistuneet Disco Ensemble, Ruudolf & Karri Koira, Haloo Helsinki!, Eläkeläiset ja Pää kii.

Alkuperäismiehistöllään keikkaileva De La Soul tähdittää Jurassic Rockin perjantaita. Tämä konkarikolmikko tuskin jättää ketään kylmäksi, sillä jo vuonna 1989 julkaistu esikoisalbumi 3 Feet High And Rising nosti yhtyeen maailmanmaineeseen. Suomessa yhtye on esiintynyt vuoden 1991 ensivierailun jälkeen lukuisia kertoja.

Lauantaina esiintyvä kanadalainen Devin Townsend on ollut viime aikoina tuotteliaana. Hän on julkaissut neljänä edellisvuonna viisi albumia nimeään kantavan sooloyhteensä kanssa. Jurassic Rock lupaa, että tiukan progerockin ja -metallin ohella myös konsertin audiovisuaalinen puoli on kunnossa.

Jurassic Rockiin on kevään mittaan luvassa vielä paljon lisää kiinnityksiä.

Lisää luettavaa