Justin Bieberin vastoinkäymiset jatkuvat: teinisensaatio yritti lasiseinästä läpi – kulmakarva halvaantui

02.06.2012

Koko maailman rakastama söpöliini törmäsi lasiseinään kesken keikan backstagella. Kiitos kanadalaisten lätkägeeniensä laulaja saattoi vetää esityksen loppuun ilman häiriöitä. Mutta nyt aivotärähdys on alkanut aiheuttaa outoja oireita.

Kuva: Atlantic

Justin Bieber konsertoi äskettäin Pariisissa. Keikkansa puolivälissä hän käväisi lavan takana ja yritti tavoitella kaidetta, joka valitettavasti oli lasiseinän takana. Kutakuinkin näin laulaja ainakin kuvaili onnettomuuttaan TMZ-juorusaitille.

Kaikeksi onneksi nuorisoidoli ei loukkaantunut yhteentörmäyksessä, vaan toipui miltei välittömästi takaisin esiintymiskuntoon, mistä keikalle tungeksineet pariisittaret olivat taatusti onnellisia. Vasta pukuhuoneeseensa palattuaan hän pyörtyi neljännesminuutiksi ja passitettiin lääkärin kynsiin.

Bieberillä diagnosoitiin lievä aivotärähdys, mutta isompaa hätää ei pitäisi olla.

Vai onko sittenkin? People-lehti bongasi Bieberin viimeisimmän Viddy-videoklipin, jossa laulaja osoittelee mitä huolestuneimmin otsaansa ja kertoo, ettei pysty liikuttamaan kunnolla toista kulmakarvaansa. Otsan rypytkin ovat väittämän mukaan mystisesti kadonneet.

Toivottavasti Bieber saa luontaisen ilmeikkyytensä takaisin ennen kuin joku saa tästä ideoita ja kauneushoitolat alkavat määrätä Botox-ruiskeiden sijaan aivotärähdyksiä.

Lisää luettavaa