Kai tämäkin on musiikkiuutinen? Avril Lavigne ja Nickelbackin Chad Kroeger kihloihin

22.08.2012

Mielenkiintoisten kanadalaisartistien pitkän listan eteläkärjessä majailevat muusikot tapasivat levynteon merkeissä. Romanssi sinetöitiin Twitter-statuksin.

Kuva: Sony Music

Nickelback-yhtyeen nettisivuille ilmestyi tiistai-iltana paikallista aikaa tiedote, jossa onniteltiin Chad Kroegeria ja Avril Lavignea. Samaan hengenvetoon bändi jakoi tiedon myös Twitterissä, minkä jälkeen Lavignenkin sosiaalisen median käyttötaidoille tuli tarvetta. Uutinen on sähköistänyt tweettaajat ympäri Pohjois-Amerikkaa ja maailmaa.

The Globe and Mail -lehden bongaama uutinen tietää kertoa, että suhde sai alkunsa, kun Kroeger tuli keväällä jeesaamaan maannaistaan levynteossa. Jälkiviisauden räikeässä valossa voidaan muutamista…

… Twitter-päivityksistä…

… päätellä, että homma meni melko tuttavalliseksi alusta asti. Toveruus kehittyi rakkaudeksi ja nyt rakkaus on saamassa lain ja Jumalan silmissä viralliset puitteensa. Chad Kroeger on päättänyt tehdä Avril Lavignesta kunniallisen naisen.

Kosintarituaali suoritettiin tradition mukaisesti 14 karaatin timanttisormuksella elokuun kahdeksantena päivänä. Hääpäivää ei ole ilmoitettu.

Kihlausuutinen osui mukavasti samaan saumaan kuin Lavignen viidennen, toistaiseksi nimeämättömän studiolevyn valmistuminen. 17.8. päivätyssä tweetissään Lavigne näet hihkuu albumin olevan paketissa kolmen päivän sisällä.

37-vuotias Kroeger ei ole ollut aiemmin naimisissa, mutta kymmenen vuotta nuoremmalla Lavignella on takanaan kolmivuotinen liitto, joka päättyi eroon vuonna 2009. Toivotaan, että tällä kertaa menisi paremmin.

Iloisen rakkausuutisen kunniaksi kuunneltakoon Avril Lavignen täsmälleen kymmenen vuotta sitten (27.8.2002) julkaisema Sk8er Boi -kappale.

Lisää luettavaa