”Kaikkien aikojen raskainta metalli-ep:tä” tekevä Limp Bizkit julkaisee myös studioalbumin

12.05.2012

Niin, muistanette varmaan taannoiset Fred Durstin uhoamiset? Yksi ep ei kuitenkaan riitä, vaan tuloillaan on albumillinen tavaraa Stampede Of The Disco Elephants -otsikon alla.

Kun tässä nyt ysärin uutta tulemista eletään, niin pitäähän nu-metal-väenkin yrittää. No, ehkä aika ei ole ihan vielä kypsä baseball-lippiksille ja pomppuriffeille. Tai ainakin Limp Bizkitin viimevuotinen Gold Cobra -paluulevy sai hailakan vastaanoton ja myi sangen huonosti.

Fred Durstin ohjastama ryhmä ei silti jarruttele, vaan luottaa hyppyheavyn voimaan. Bändillä on työn alla “kaikkien aikojen raskain ja sekopäisin metallilevy”, eli The Unquestionable Truth Part 2 -ep, minkä lisäksi yhtye uutisoi hiljattain myös täyspitkästä studioalbumista. Stampede Of The Disco Elephants ilmestyy vielä tämän vuoden puolella, mutta tarkempaa ajankohtaa ei ole tiedossa.

Tässä vielä Durstin kommentit uudesta levystä:

Stampede has got to have something sizzling about it that’s more universally accepted. Some of the songs have an urban feel. We’re writing all different sorts of tracks and it seems like the songs going into that basket are ones that girls can like as much as guys who like rock.”

Lisää luettavaa