Kantritähden keikka meni nappiin – 10 tappelua, 73 pidätystä ja ainakin 150 loukkaantunutta

25.06.2013

Ja joku vielä väittää, että country-musiikki on tylsää?

Kuva: BNA

Countryn suurimpiin megatähtiin lukeutuva yhdysvaltalainen Kenny Chesney esiintyi lauantaina Pittsburghissa Heinz Fieldin jalkapalloareenalla. Paikalle saapui jopa 50 000 ihmistä, joista osa hullaantui Chesneyn näkemisestä niin paljon, että poliisille riitti lopulta kiireitä koko illaksi.

Ei ole liioiteltua sanoa, että homma taisi eskaloitua pahemman kerran, sillä uutiskanava CBS:n mukaan poliisi joutui pidättämään keikan aikana keikkapaikan sisältä 49 ihmistä ja vielä 24 ihmistä lisää keikkapaikan ulkopuolelta, eli yhteensä 73 pidätystä. Erillisiä väkivaltaisia tappeluja nähtiin kaikkiaan vähintään kymmenen ja ainakin 150 ihmistä jouduttiin hoitamaan sairaalassa erinäisten vammojen vuoksi.

Kenny Chesneyn fanit ovat tappelemisen ohella myös ilmeisen kovia roskaamaan, sillä keikkapaikkana toimineen Heinz Fieldin parkkipaikka oli onnistuttu peittämään miltei kauttaaltaan jätteillä.

”Kenny Chesneyn yleisö on meille joka kerta vuoden hankalin yleisö”, kertoi parkkipaikkaa operoineen yrityksen edustaja CBS:lle.

Toinen silminnäkijä kertoi uutiskanavalle myös, että vaikka suurin osa sotkusta oli siivottu maanantaihin mennessä, säilyi keikkapaikan läheisyydessä edelleen pistävän voimakas oluen ja urean tuoksu.

Alapuolella näkyy CBS:n toimittajan roskakaaoksesta nappaama Twitter-kuva sekä keikan aikana sattuneen tappelun tallentanut video.

Lisää luettavaa