Kanye Westin hevimieltymykset aiheuttavat päänsärkyä: räppäri hankki Cradle of Filth -bändipaidan, mutta itse bändi ei tätä arvostanut

26.03.2017

Kanye Westin on huomattu ihastuneen metallibändien estetiikkaan. Räppäri esimerkiksi lainasi Metallican logofonttityyliä omaan Yeezus-mallistoonsa. Lisäksi miehen päällä on nähty yhä useammin metallibändin paita.

Tämä tietysti närkästytti joitain metallipäitä, sillä nyt heidän imagonsa oli esillä väärässä kontekstissa. Riskinä on löytää molemmat bändit samalla Google-haulla, tai jopa saada joku Kanye-fani kuuntelemaan ja pitämään kyseisestä metallibändistä. Se kun olisi jo pyhäinhäväistys.

Viimeisimpänä Kanye on nähty päällään Cradle of Filth -paita. Nyt metallibändi julkaisi Twitterissä kuvan Kanyesta paidassaan saatesanojen kera: “Kanye West. Cradle of Filth -fani. Onneksi ei yhteistyökumppani.”

Kanye West Cradle of Filth

Just niin saatana! Tartte mielisairaiden hoppareiden tulla meidän fanitusta pilaamaan. Ei voi rahantekijäpoppari fanittaa ku aito hevari. Höhöhö. Kanye on vitun pelle. Höhöhö.

Lisää luettavaa