Kanye Westin Yeezus-levystä tehty jouluversio on teos, jota maailma ei vielä tiennyt kaipaavansa

24.12.2014

Vuoden 2013 loisteliaimpiin levyihin kuulunut synkkä ja teollisesti rytissyt Kanye Westin Yeezus ei äkkiseltään ajateltuna ole ihan sellainen albumi, josta jonkun voisi kuvitella ryhtyvän vääntämään jouluversiota

Ryhmä nimeltä Local Business Comedy on kuitenkin ollut asiasta selkeästi eri mieltä, sillä he ovat luoneet Yeezus-levystä kokonaisen parodiaversion kirjoittamalla levyn kaikkien biisien sanoitukset uusiksi jouluteemaan muutettuina. Yeezus-levyn alkuperäisten taustojen päälle riimiteltyjä joulusanoituksia on kaiken lisäksi pestattu räppäämään suht taitavasti Kanyen tyylin omaksunut imitaattori.

Lopputuloksena on Kreezus – paperilla vaaralliselta mutta soittimessa yllättävän nerokkaalta kuulostava paketti vaihtoehtoisia joululauluja. Vai mitä mieltä olet esimerkiksi siitä, että alkuperäisen levyn New Slaves korvautuu New Sleighsillä ja I Am a God taasen I Am a Clausilla?

Kuuntele koko Kreezus-levy alta Soundcloud-soittolistana.

PÄIVITETTY 25.12: Alun perin Soundcloudista puuttunut Black Skinhead -parodia Red Hat Head on nyt lisätty soittolistalle.

Lisää luettavaa