Käynnistele päivää Bloc Partyn uudella biisillä – uutta tietoa myös MGMT:n tulevasta albumista

26.06.2013

Määrittelemättömän pituiselle tauolle jäävä Bloc Party kuunteluttaa joutsenlaulu-ep:nsä ensimmäistä singleä, kun taas MGMT:n uusi levy sai viimein julkaisupäivänsä.

Kuva: Sony

Brittiläinen Bloc Party ilmoitti pari viikkoa sitten jättäytyvänsä tämänhetkisen kiertueensa jälkeen pitkälle tauolle, mutta lohdutti bändin tulevaisuudesta huolestuneita fanejaan tiedolla, että ennen tauolle jäämistä ilmestyisi vielä ep:n verran uutta musiikkia. Nyt tuo tuleva ep on saanut nimen ja julkaisupäivänkin

The Nextwave Sessions -niminen levy julkaistaan 12. elokuuta, sisältäen biisit Ratchet, Obscene, French Exit, Montreal sekä Children of the Future.

Ratchet-biisistä on myös tuotu katsottavaksi jo alla näkyvä musiikkivideokin. Bloc Party on käynyt aiemminkin tauolle jäädessään lähellä hajoamista, joten kenties The Nextwave Sessions saattaa jäädä jopa bändin viimeiseksi julkaisuksi, mistä sitä tietää.

Yhdysvaltalainen indieduo MGMT on kiusoitellut koko alkuvuoden fanejaan lupailemalla, että kokoonpanon kolmas studioalbumi julkaistaisiin vielä tämän vuoden puolella. Nyt asialle saatiin viimein vahvistuskin, sillä bändin nimeä kantava MGMT julkaistaan 17. syyskuuta.

Kahdella edellisellä levyllään indiediskon ja psykedeelisen popin välillä seikkailleen yhtyeen tulevalta levyltä on päästy kuulemaan studioäänitteenä tähän mennessä vain single Alien Days.

Syyskuussa ilmestyvän MGMT-levyn biisilista näyttää tältä:

1. Alien Days
2. Cool Song No. 2
3. Mystery Disease
4. Introspection
5. Your Life Is a Lie
6. A Good Sadness
7. Astro-Mancy
8. I Love You Too, Death
9. Plenty Of Girls in the Sea
10. An Orphan of Fortune

Lisää luettavaa