Kentuckylainen metallifestari ahkerana somessa tällä viikolla: transsukupuolisen kuolometallilaulajan häirintää, nimettömän peniksen livestriimausta ja vähän pilaa autismista ripaukseksi päälle

Trollaukseksikin harvinaisen scheissea.

10.12.2017

Louisville Deathfest on metallifestari Yhdysvaltain Kentuckyssa, joka ei tyydy shokeeraamaan ihmisiä äärimmäisen brutaalilla musiikilla. Ei – järjestäjät itse ovat ilmeisesti kovia trollauksen (varsin kehnon sellaisen) apostoleita.

Ensin festari teki pilaa Stagecoach Inferno -bändin transsukupuolisen laulajan Lauren Rayn kustannuksella. Koska transvitsit ovat tosi hilpeitä vuonna 2017!

Saman hassunhauskan vitsin kommenteissa tyypit vielä intoutuivat ivailemaan autisteja ja transsukupuolista kommentoijaa samassa tiiviissä lauseessa, hahahaha…

Viikko huipentui festarin Facebook-sivuilla tapahtuneeseen livestriimaukseen nimeämättömän jätkän peniksestä, josta Metal Sucks -metallimedia ystävällisesti julkaisi kuvankaappauksen, ja jonka kohdalla jätämme lukijoiden omaan harkintaan, kiinnostaako elin niin paljon, että sen haluaisi nähdä tämän linkin takana.

Saa nähdä mitä festarin tulevaisuudelle tapahtuu, sillä vain pari kuukautta sitten sama media uutisoi, että järjestäjät jättivät kokonaan maksamatta useammalle bändille esiintymisistä edellisessä tapahtumassa.

Hienoa porukkaa, aivan ensiluokkaista. Papukaijamerkki.

Jutun kuvituskuva ei liity tapaukseen.

Lisää luettavaa