Keskellä yötä voi tv:n mainostauolta löytyä vaikkapa Ghostin uusi mainos – laulaja ja uudet maskit esittelyssä

30.05.2015

Ruotsin salamyhkäinen hevimenestys Ghost jatkaa hämärän ilahduttavalla linjallaan. Aiemmin bändi uutisoi laulajan Papa Emeritus II:sen lopettamisesta yhtyeessä, jolloin uudeksi anonyymiksi haamuasuiseksi laulajaksi tuli luonnollisesti Papa Emeritus III. Yhtye on ollut viime aikoina hiljaisempi tiedotuskanavillaan, mutta nyt sumun alta saadaan paljastuksia.

YouTubeen on ladattu video VH1-kanavalla keskellä yötä näytetystä tv-mainoksesta, missä Ghost esittelee uuden Papa Emeritus III:sen, sekä uudet Nameless Ghoulseiksi kutsuttujen bändijäsenten naamiot. Elokuvan Latvasta Laho mainostauolla näytetyssä pätkässä myös vihjataan jotain tapahtuvaksi Philadelphiassa.

“Hän on tulossa, Philadelphia, 26. syyskuuta”, mainos ilmoittaa lopussa.

Ghost on ennenkin hämmentänyt kommenteillaan ja tempauksillaan. Bändi uutisoi aiemmin julkaisevansa uuden albumin kesällä, ja toissa viikolla se häröili Facebook-sivullaan pyytämässä ihmisiä kertomaan uuden albumin nimen ja julkaisupäivän. Nyt spekuloidaan, onko uusi Papa Emeritus III aiemman laulajan pikkuveli, vai onko kyseessä sama mies uudessa naamiossa. Ehkä emme saa koskaan tietää. Mainosvideosta uutisoi Metalinsider.

Katso hämmentävän loistelias mainos alta.

 

Lisää luettavaa