Kevään rankin skaba alkaa taas: Kuka nimetään tällä kertaa Suomen paskimmaksi bändiksi?

03.03.2015

Suomen paskin bändi 2015 -kilpailu on julistettu alkaneeksi. Kisassa etsitään virallisen määritelmän mukaan maamme ”huonointa, säälittävintä ja soittotaidoiltaan naurettavinta kevyen musiikin orkesteria”. Viime vuonna himoitun tittelin vei nimiinsä Space Trucker Chicks.

Paskimman bändin arvonimeä tavoittelevia yhtyeitä pyydetään lähettämään yhden biisin näyte mp3-muodossa huhtikuun loppuun mennessä osoitteeseen paskinbandi (at) gmail.com. Tulkinta voi olla omasta hengentuotteesta tai lainabiisistä. Kisassa ei arvioida kappaleen sisältöä vaan sen esittämisen tasoa.

Viestiin tarvitaan myös yhteystiedot, esittäjän nimi ja mielellään bändin kokoonpano kokonaisuudessaan. Lisäksi tarvitaan tiedot siitä, ovatko sanoittaja, sovittaja ja säveltäjä Teoston tai Gramexin jäseniä, soittajien nimet, taustainfoa bändistä ja kenties valokuviakin.

Tapahtuman suojelijoina ja esiraadin tuomareina toimivat Juha ”Kakka” Nordblom ja Nauri ”Skeida” Nykänen, jotka valitsevat finaalin osanottajat. Kisan palkintona on keikka Helsingin Sture21:ssa ja erinäisiä tuotepalkintoja.

30. toukokuuta kisattavan finaalin tuomaristossa istuvat suomipunkin setämies Vesa Häkli, radio Helsingin Ari ”Paska” Peltonen sekä edellisvuoden voittajabändin edustajat M-Speed & Annie the Rocket. Finaalikisa on yleisölle avoin.

Paskin voittakoon!

Lisää luettavaa