”Kuka tuo karmiva vanha ukko on?” – Kissin Paul Stanleyn hyllytetty kahvimainos sai koeyleisöltään jokseenkin ankaraa palautetta

Paul Stanley ja kahvimerkki Folgers Coffee kuvasivat 14 vuotta sitten yhdessä tv-mainoksen, jota ei koskaan julkaistu – näköjään aivan hyvästä syystä. Nyt tuo poskettoman kömpelö mainos on päätynyt verkkoon kaikkien töllisteltäväksi.

25.12.2014

Yhdysvaltalainen pikakahvijätti Folgers teetti vuonna 2000 tv-mainoksen, jonka tähdeksi palkattiin Kissin Paul Stanley. Mainosta ei kuitenkaan koskaan esitetty televisiossa, sillä mainos päätettiin lopulta hyllyttää ennen sen julkaisemista.

Blabbermouthin mukaan hyllyttämisen syynä oli muun muassa se, että mainostoimiston tekemässä kohderyhmätutkimuksessa mainoksen ennakkoon nähneet katsojat olivat kysyneet Stanleyhin viitaten, että ”kuka tuo karmiva vanha ukko oikein on”.

Nyt tämä jo kadonneeksi luultu mainos on kuitenkin löytänyt tiensä verkkoon ja noussut nopeasti viraalihitiksi – eikä syyttä. Videota katsellessa mainoksen hyllyttämiselle ei nimittäin ole kovinkaan hankala löytää muitakin syitä kuin vain Stanleyn habitus, sillä klippi on juustoisuudessaan melkoisen hervoton turaus.

Mainoksessa tyytyväisyyttään irvistelevä Stanley patsastelee kahvikuppi kädessä sirkusteltassa ja laulaa Folgersin mahtipontista tunnussäveltä, kun trapetsitaiteilijat kieppuvat samaan aikaan ilmeisen kofeiinipäissään Stanleyn yläpuolella. Katso mainos alta.

Lisää luettavaa