Kun Prince vieraili sitcom-sarjassa: Legendaarinen muusikko halusi yhdistää sarjan rakastavaiset

Hiljattain edesmennyt Prince oli monella tavalla erikoinen tapaus. Tämän osoittaa jo legendaarisen muusikon vierailu New Girl -komediasarjassa (joka suomalaisittain tunnetaan nimellä Kolme miestä ja tyttö).

Prince vieraili sitcom-sarjan kolmannella tuotantokaudella, ja sarjan luoja Elizabeth Meriwether muisteli hiljattain, kuinka muusikko jopa paransi omalla ehdotuksellaan käsikirjoitusta.

Jaksossa piti olla kohtaus, jossa Zooey Deschanelin esittämä Jess piiloutuu kaappiin ja kohtaa siellä taskulampun valossa Princen. Artistilla oli kuitenkin parempi idea. Kesken kuvausten Prince kutsui Meriwetherin luokseen ja johdatti tämän pimeään vessaan.

”En tiennyt mitä ihmettä nyt tapahtuu”, Meriwether muistelee. ”Sitten hän sytytti sytkärin leukansa alapuolella — sellaisen pitkän, kapean sytkärin — katsoi minua ja kysyi: Eikö tämä ole hauskempaa?”

”Tämä on oikeastaan vain esimerkki siitä, millä tasolla hän ajatteli yksityiskohtia”, Meriwether kertoo Entertainment Weeklyn mukaan. ”Hän ajatteli kohtauksessa käyttämäänsä proppia ja oliko se tarpeeksi hauska. Hän on Prince: Ei hänen tarvitsisi tehdä tällaista. Mutta hän vain välitti niin paljon.”

Princen kuolemaa seuranneissa twiiteissä sarjan toinen päänäyttelijä Jake Johnson on myös kertonut, että Prince halusi yhdistää Jessin ja Nickin, sarjassa pitkään toisiaan lähentyneet rakastavaiset.

Alta näet kaksi kohtausta Princen tähdittämästä New Girlin jaksosta.

Lisää luettavaa