”Kusipäinen rikas kakara leikkii kovista ja pitää yllään ylihintaista rättiä” – japanilainen muotitalo pölli death metal -yhtyeen logon mallistoonsa ilman lupaa

Sillä lailla!

23.03.2016

Japanilainen muotitalo Avalone tietää, että death metal on muotia tällä hetkellä. Toki voi olla hyvinkin mahdollista, että Avalonen toimistoilla soivat genren klassikot, mutta jostakin syystä tämä hieman epäilyttää.

Jaa mistä on kyse? Ilmeisesti edellisessä Avalonen näytöksessä malli piti päällään vaatetta, jossa oli kovin metallihenkinen logo. Mortician-yhtyeen kitaristi Roger Beaujard kommentoi ihan osuvasti, että muotitalon logo on selkeä kopio hänen Mortician-yhtyeensä logosta.

”Onko tämä naurettavaa? No on. Olenko raivostunut? No enpä sen kummemmin. Hauskaahan tämä on!  Aionko haastaa muotitalon oikeuteen? Ehkä, ehkä en. Onko tämä huonoa mainosta bändillemme? Vaikea sanoa. Haittaako minua se, että joku kusipäinen rikas kakara leikkii kovista ja pitää yllään ylihintaista muotirättiä, jossa on meidän logomme? Eipä sen kumemmin”, Beaujard kommentoi.

Sillä lailla. Mitä seuravaaksi, H&M:stä saa Beastie Boysin tai Sonic Youthin paitoja?

Eiqu.

mrutmuoti

 

Lisää luettavaa