Kuudes aisti -festareilla kumarretaan CBGB’sille ja esitellään kotimaisia garage-meluajia

20.07.2012

Kuudes aisti -festivaalin, Fullsteamin, Red Bullin ja Rumban yhteistyönä järjestettävän Red Bull Garage -bändikisan yleisöäänestys on loppunut ja voittajat ovat selvillä.

Kuva: MIAU

Rumban Kiitoradalla-palstallakin esitelty tyttötrio MIAU, neljän sällin Tampereella perustama The Huligans ja viisihenkinen oululaisyhtye Severe ovat Red Bull Garage -kisan kolme valittua yhtyettä, jotka pääsevät kirskumaan Kuudes aisti -festarin lavalle. Kolmikosta Severe oli yleisöäänestyksen ykkönen, MIAU ja Huligans puolestaan vakuuttivat erityisesti Fullsteamin ja Kuudes aisti -porukan asiantuntijaraadin.

Ihanaisen CBGB’s-klubin hengessä järjestetyssä garagerock-kisassa halutaan löytää nyky-Suomen lupaavimmat punk-, rock- tai indie-yhtyeet. Mukaan ilmoittautuneet orkesterit lisäsivät videonsa Red Bull Garagen kotisivuille, ja siellähän ne ovat vieläkin, joten käykääpä katsomassa missä kunnossa kotimainen räminärock nykyään on.

Voittajayhtyeet voi nähdä Red Bull Garage -lavalla festarin kunakin päivänä kello 22. Perjantaina kymmeneltä lavalla rämisee Huligans, lauantaina on vuorossa Severe ja sunnuntaina samana ajankohtana esiintyy MIAU. Kullakin yhtyeellä on soittoaikaa reteästi tunti. Onnittelut valituille!

Lisää luettavaa