Kuuma kesäromanssi! Elastinen ja eurosviisuvoittajatar kimpassa? Ei tod, sanovat ruotsalaiset

09.06.2012

Kun Voice of Finland ja Euroviisut oli turvallisesti lurauteltu, aina ahkera 7 päivää pudotti pommin: rakkaus on puhjennut kukkaan Pohjanlahden molemmilla rannoilla! Hämmentynyt ruotsalaistiedottaja valaa kuitenkin öljyä laineille.

Seiska oli bongannut Elastisen salamyhkäisen tummaverikön kanssa lomareissulla Barcelonassa ja ties minkä mutkan kautta selvittänyt kyseessä olleen viisuvoittaja Loreenin. Pari tapasi Voice of Finlandin kuvauksissa, minkä jälkeen ystävyys kasvoi rakkaudeksi. Tai, siis näin 7 päivää arvelee.

Romanssin ruotsalainen osapuoli on uutisesta hämillään. Loreenin tiedottaja joka tapauksessa toteaa Expressen-lehdelle, ettei ulkomailla ole käyty ja aivan vielä ei ole syytä häitäkään odottaa: ”De är bara vänner.”

Uumoiltu sulhasmies ei itse ole ehtinyt vastailemaan minkään viestimen kysymyksiin. Ehkä siksi, koska musiikkipuolella pitää kiirettä. Soololevy pitäisi tehdä, levy-yhtiötä johtaa ja vähän tuottajanakin hääriä.

Elastisen tuottama, Timo Pieni Huijauksen – kuinka pirussa tämä pitäisi taivuttaa? –, Brädin ja Uniikin esittämä Suomen koripallomaajoukkueen virallinen kannustusbiisi, Susijengi 2.0, sai ensi-iltansa perjantaina 8. kesäkuuta. Katso uunituore video tästä:

Lisää luettavaa