Laulajatähti vaipui koomaan ja oli kuolla juotuaan myrkyllistä vettä mainoskuvauksissa – joi vahingossa väärästä pullosta

Onni onnettomuudessa.

18.12.2017

Darius Campbell nousi kuuluisuuteen esiinnyttyään Ison-Britannian Popstars- ja Pop Idol -ohjelmissa. Nykyään hän on Isossa-Britanniassa suuri musikaali- ja big band -tähti.

Nyt Cambell on kertonut olleensa lähellä kuolemaa vuonna 2015. Tuolloin hän kuvasi mainosta Fresh2o-hyväntekeväisyysjärjestölle. Fresh2o tekee pulloja, jotka poistavat 99 prosenttia saastuneen veden bakteereista ja muista myrkyllisistä aineosista maissa, joissa puhtaasta vedestä on huutava pula.

Mainoksen kuvauksissa hän joi kuitenkin epähuomiossa väärästä pullosta vettä Lontoon poikki virtaavasta Thames-joesta. Pullossa ei ollut vedestä juomakelpoista tekevää filtteriä, ja Cambell vaipui koomaan kuukausia kuvausten jälkeen.

Syyksi todettiin bakteeripohjainen aivokalvontulehdus. Thames-joen saastunut vesi laski hänen verensä valkosolun määrää tasaiseen tahtiin kuukauden päivät, kunnes hänen kroppansa vastustuskyky oli niin alhaalla, että bakteeripohjainen aivokalvontulehdus pääsi tunkeutumaan hänen elimistöönsä.

Nykyään Cambell ymmärrettävistä syistä puhuukin aktiivisesti puhtaan juomaveden puolesta.

Lisää luettavaa