Laulajatar syytti kuuluisaa talk show -juontajaa Princen huumediileriksi – juontaja vaatii viiden miljoonan dollarin korvauksia

Tämähän nyt on inhottavaa.

05.05.2016

Sinead O’Connor väitti Facebook-kirjoituksessaan yhdysvaltalaisen talk show -juontajan Arsenio Hallin olleen syypää Princen huumeaddiktioon.

TMZ-sivuston mukaan Arsenio Hall haastaa nyt Sinead O’Connorin oikeuteen. Arsenio Hall vaatii O’Connorilta viiden miljoonan dollarin korvauksia siitä, että O’Connor syytti Hallia Princen huumediileriksi. Arsenio Hallin lakimiehet syyttävät Sinead O’Connoria ”epätoivoiseksi huomionhakijaksi”.

Sinead O’Connor nimitteli aiemmin tällä viikolla Princeä ”pitkään kovia huumeita käyttäneeksi narkkariksi” ja nimitteli samalla Arsenio Hallia ”Princen ja Eddie Murphyn nartuksi”.

Arsenio Hall kiistää Sinead O’Connorin väitteet. Lisäksi hän kertoo, miten O’Connorin syytteet siitä, että hän olisi aikoinaan syöttänyt O’Connorille huumeita tämän tietämättä ovat silkkaa pötypuhetta. Hallin mukaan hän myös näki aikoinaan O’Connorin kertoneen Princelle miten hän halveksuu tätä ja miten O’Connor oli käskenyt Princen ”painua vittuun”.

Lisää luettavaa