Levy-yhtiö haastaa bändinsä oikeuteen huonosta musiikista – levy-yhtiö pelkää laulajan kuolevan pian

Five Finger Death Punch on jälleen kohun kohteena.

27.04.2016

Five Finger Death Punch -yhtyeen levy-yhtiö Prospect Park on haastamassa FFDP:tä oikeuteen bändin heikkolaatuisen musiikin takia.

FFDP:n laulaja Ivan Moody on lähivuosina kamppaillut erinäisten ongelmien kanssa: Moodyn vaimo on hakenut avioeroa tämän väkivaltaisuuden takia, ja Moodyn oma sisko on hakenut lähestymiskieltoa samasta syystä. Muutama viikko sitten yhtye perui koko Australian kiertueensa, kun Moody joutui sairaalaan syistä, joita ei koskaan paljastettu julkisuuteen. Moody on myös kamppaillut pahojen päihde- ja mielenterveysongelmien kanssa. Bändin jäsenet ovat kyrpiintyneet Moodyn toilailuihin niin, että he jopa poistuivat vähän aikaa sitten lavalta kesken keikan.

TMZ-sivuston mukaan levy-yhtiö Prospect Park on haastamassa bändiä oikeuteen. Prospect Parkin mukaan yhtye yrittää epätoivoisesti rahastaa ja tunkea markkinoille mahdollisimman paljon uutta musiikkia, ennen kuin heidän laulajansa joutuu vankilaan tai kuolee. Uutisen mukaan Prospect Park on sitä mieltä, että Five Finger Death Punchin musiikki on nykyään vasemmalla kädellä tehtyä, eikä se vastaa heidän laatuvaatimuksiaan.

Uutisen mukaan yhtye ei saa nauhoittaa uutta musiikkia ennen kesäkuun 4. päivää, jolloin Moody on toivottavasti kunnossa ja FFDP saa bändin sisäiset ongelmat ratkottua.

Bändin edustajien mukaan kyseessä on vain levy-yhtiön tempaus, jonka avulla he voivat myydä yhtiön toiselle taholle.

Lisää luettavaa