Maailman kenties vihatuinta miestä saa lyödä nyt turpaan ihan luvan kanssa

Shkreli, vähemmän hieno mies.

28.09.2016

Tosielämän Lex Luthor eli Martin Shkreli tunnetaan parhaiten siitä, että hän nosti Daraprim-lääkkeen hinnan kertaheitolla 13,5 dollarista per tabletti 750 dollariin ja kehuskeli, miten tekisi saman uudelleen.

Osakekeinottelulla miljoonia ansainnut Shkreli osti myös Wu-Tang Clanin Once Upon a Time in Shaolin -albumin itselleen. Levyä valmistettiin vain yksi kappale, ja kun Wu-Tangin jäsenet kertoivat etteivät niinkään välitä Shkrelistä tämä kertoi, ettei levyä tule kukaan kuulemaan koskaan ikinä, missään, milloinkaan.

Nyt Shkreli on jällen vauhdissa, tällä kertaa hieman paremmalla asialla. Shkrel ilmoitti Twitterissä, miten huutokauppaa mahdollisuutta sille, että huutokaupassa korkeimman tarjouksen antanut saa läväyttää Shkreliä nyrkillä tai avokämmenellä naamaan. Summa kerätään hänen menehtyneen ystävänsä perheen auttamiseksi.

Korkein julkistettu tarjous tälle oli vielä eilen 78 000 dollaria, mutta Shkreli on kerännyt teoillaan sen verran vihamiehiä, että on helppo kuvitella summan nousevan tuosta vielä melkoisesti.

Luulisi tietysti että miljardöörillä olisi itsellään varaa auttaa menehtyneen ystävänsä perhettä, mtta mitäpä sitä ei otsikoiden takia tekisi.

Lisää luettavaa