Metallican Lars Ulrich kommentoi Rolling Stonessa suomalaisten Frayed Ends of Sanity -kampanjaa

25.04.2014

Larskin on aiheesta innoissaan, hyvä!

Teksti: Saku Schildt

Metallica kiertää paraikaa Metallica by Request -rundilla, jossa fanikunta saa tunnetusti äänestää leijonanosan yhtyeen settilistasta. Rolling Stonen haastattelema Lars Ulrich kannustaa yleisöä valitsemaan muitakin kappaleita kuin iänikuisia nothingelsematterseja ja entersandmaneja.

”Ollakseni ihan rehellinen toivon, että he pyytäisivät vähemmän tunnettuja biisejä. Rakastamme hullumman kaman soittamista”, Ulrich kertoo haastattelussa.

Ei siis ole ihme, että Metallica itsekin on pistänyt merkille Helsingin-keikalla tällä hetkellä settilistassa olevan kummallisuuden: Frayed Ends of Sanityn (1988), jota bändi ei ole koskaan vielä esittänyt kokonaisuudessaan keikalla, ja jota suomalaisen fanin järjestämässä kampanjassa Sonisphereen halutaan.

”Olemme tosi innoissamme siitä. St. Anger oli puolestaan iso juttu Saksassa, joten saamme soittaa siltä albumilta kappaleita siellä. Siitäkin tulee todella hauskaa. Haluamme sekoittaa pakkaa niin paljon kuin mahdollista”, Ulrich kommentoi ja jatkaa myöhemmin Frayedistä:

”Meidän täytyy istua alas ja pyöritellä biisiä hetken aikaa. Meillä on kaikkialla mukanamme harjoitustila, joten anna meille pari tuntia, niin saamme minkä tahansa kappaleemme kuntoon.”

Pistetään tämä siis tapahtumaan, ihmiset! Helsingin-keikan settilistatilanteen voi katsoa täältä.

Lisää luettavaa