Metallivideopläjäys: Machine Head, Korn, Kotiteollisuus, Iced Earth ja Trivium

30.10.2011

Viime aikoina nettiin on rantautunut iso läjä uunituoreita metallivideoita, joten Rumbablogi päätti koota ne yhteen pakettiin. Raskasta sunnuntai-iltaa!

Kuva: Ville Juurikkala

Machine Head pukkasi uuden levyn pihalle 27. syyskuuta ja saapuu Suomeen ensi viikonloppuna. Nyt silmäiltäväksi on ilmestynyt tuoreen Unto The Locust -levyn nimibiisin video. Tarkasta täältä.

Kornin tapauksessa ei tällä hetkellä suoranaisesti metallista puhuta, mutta bändin juuret ja estetiikka ovat niin syvällä hyppyheavyssä, että menkööt tämän kerran. Joulukuussa siis ilmestyy bändin dubstep-levy The Path Of Totality, jolta bändi lohkaissut videobiisiksi Narcissistic Cannibalin. Tämä Skrillexin ja Kill The Noisen vierailuilla höystetty single on soinut jo tiiviisti täkäläisillä radiokanavillakin.

Korn – ”Narcissistic Cannibal,” featuring Skrillex and Kill the Noise from Revolver Magazine on Vimeo.

Kotiteollisuuden ote kekseliäiden videoiden tekijänä ei vieläkään hyydy, nimittäin sen verran tyylikkäästi on uusi Pappi puhuu toteutettu. Kuvassa tosin vilahtaa ilkialastomia muusikoita, joten alle 18-vuotiaille se ei ole soveliasta nähtävää. Biisi löytyy vastikään ilmestyneeltä Kalevalan miekka -ep:ltä.

Heavy metal -vanhus Iced Earth on niin ikään julkaissut upouuden videon, jolla nähdään uusi laulaja Stu Block tositoimissa. Katso alta. Bändi saapuu Suomeen 1. joulukuuta Nosturin-keikan merkeissä.

Myös metalcore-pumppu Trivium nähdään Suomessa lähiaikoina. Bändi lämmittelee In Flamesia Helsingin Jäähallissa 16. marraskuuta. Katsasta yhtyeen uusi Built To Fall -video alta. Sen on ohjannut Ramon Boutviseth, muiden muassa Incubusin kanssa työskennellyt tekijämies.

Lisää luettavaa