Metalliyhtyeen laulaja näki yleisön joukossa puhelintaan räpläävän fanin – aukoi päätään oikein kunnolla

25.03.2016

Disturbed-yhtyeen laulaja David Draiman ei katsonut hyvällä Dallasissa erään yleisössä olleen naisen tekstiviestittelyä heidän keikkansa aikana.

Nettiin päätyneessä videossa Draiman tykittelee menemään erään tummaverikön niskaan ivallisia sanoja. Draimanin mukaan nainen on tekstannut koko heidän keikkansa ajan.

”He sinä siellä ylätasanteella. Sinä juuri! Sinä brunette juuri. Miten menee? Mitä tärkeää sitä muka maailmassa tapahtuu, että sinun pitää istua siellä ja naputella puhelintasi koko ajan? Koko vitun keikan ajan! Näen sinut selvästi. Vitun naamasi on ollut koko keikan ajan luurissasi kiinni. Olemmeko me muka noin tylsiä?” Draiman valittaa.

Tämän jälkeen nainen huutaa Draimanille jotain.

”Älä käskeä minua painumaan vittuun. Sinä teit jo niin vilkuilemalla puhelintasi sen sijaan, että katsoisit meitä. Jos minä olisin siellä ja sinä täällä, miten itse suhtautuisit tilanteeseen? Tuo on vain niin vitun töykeää! Jos et halua katsoa keikkaa niin älä katso. Älä kuitenkaan hengaile eturivissä missä kaikki voivat nähdä sinun tekstailevan koko esityksemme ajan. Awww, nyt naista vituttaa. Hän luulee, että minä muka tein jotain väärin. Rakastan tuollaista.”

Draiman lopetti palopuheensa kertomalla yleisölle, miten nyt on Internetin aikaukausi.

Sillä lailla.

Lisää luettavaa