Mielipide: Elastisen Rähinä Recordsin lanseeraama grillimakkara on sinapilla valeltu kainalopieru

19.04.2016

On tiedotteita. Sitten on tiedotteita, jotka saavat epäilemään omaa mielenterveyttään.

Vähän aikaa takaperin Apulanta toi markkinoille oman kompostorinsa. Tällä kertaa hämmentäville markkinointira(a)doille lähtee Elastisen kuuluisaksi tuoma Rähinä Records, joka lanseeraa markkinoille Rähinä Iso Lerssin. Eli makkaran, jos joku epäili jotain muuta.

Tiedotteen mukaan Rähinä Iso Lerssi on neljänneksen tavallista grillimakkaraa suurempi.

Tiedotteen mukaan ”yksi grillimakkara on liian vähän, mutta kaksi voi olla jo liikaa. Tuotteessa on elastinen rakenne ja kaksi uniikkia makua.”

Vielä ei ole varmaa, tuleeko mukana kainalopieru kaupan päälle.

Rähinä Recordsin luova johtaja Joonas Wörlin kertoo, miten Pouttu antoi heille vapaat kädet makkaran brändäyksen suhteen. Ei ole vielä tiedossa, onko hänellä valtava kul, kul, kul, kultakello.

”Tuote suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä levy-yhtiömme artistien kanssa, jotta tuotteesta saatiin mahdollisimman heidän tyylisensä. On ollut hienoa tehdä yhteistyötä Poutun kanssa ja päästä samalla tekemään näköistämme urbaania populaarikulttuuria,” hän toteaa.

Mikäli Iso Lerssi sisältää samoja aineksia kuin Poutun perinteinen grillimakkara, Rähinän mukaan populaarikulttuuri on siis sianlihaa, vettä, kamaraa,  perunatärkkelystä, suolaa, lihaproteiinivalmistetta (siasta), happamuudensäätöainetta (E331, sitruunahappo), glukoosia, stabilointiaineita (E450, E425i), aromeja (mm. selleri), hiivauutetta, perunakuitua, hapettumisenestoainetta (askorbiinihappo), mausteita (kumina) sekä säilöntäaineita (E250).

Vielä ei ole varmaa, mistä sinapit turautetaan päälle.

Jarkko Fräntilä

Lisää luettavaa