Mies yritti livahtaa Ruisrockiin uimalla kumisorsa päässään – sai sentään aplodit ja kahvikupillisen

Ruisrockissa rannikkovalvonta on parempaa kuin James Bond -elokuvassa.

09.07.2017

Viikonlopun Ruisrockissa nähtiin jälleen mainioita yrityksiä livahtaa sisään festivaalialueelle maksutta.

Ilta-Sanomat uutisoi parikymppisestä miehestä, joka yritti sisään rannan kautta uimalla. Märkäpukuun ja snorkkeliin sonnustautunut mies oli virittänyt päähänsä kumisorsan ja piilottanut snorkkelin ilmaputken sen sisään.

Loistava idea ei vienyt kuitenkaan maaliin asti. Järjestyksenvalvojat ihmettelivät pinnalla lipuneen sorsan nopeutta ja epätavallisen suoraviivaista liikettä, ja käräyttivät miehen airolla kesken uinnin.

Järjestäjät ottivat asian huumorilla, nostivat miehelle yritteliäisyydestä hattua, ja tarjosivat hänelle kahvit. Festivaalien turvallisuupäällikkö Ville Ketonen kertoi IS:lle, että jos olisi ollut itse paikalla, olisi hän tarjonnut miehelle päivän lipun hyvästä yrityksestä.

”Onneksi miehellä oli sorsa päässä. Jos hän olisi liimannut lokin päähän, voi olla, että airolla olisi lyöty kovempaa”, Ketonen hekotteli.

Nyt turvallisuusvalvonta on testattu myös muovilintujen osalta.

”Meidän rannikkovartiostomme toimii. Sorsa ei päässyt kohteeseen suunnittelulla tavalla. Voidaan katsoa, että Ruisrockin valvonta toimii maalla, merellä ja ilmassa”, Ketonen kertoi.

IS muistutti, että sama temppu toimi onnistuneesti James Bond -elokuvassa Kultasormi, missä Sean Connery rantautuu maihin kuminen vesilintu päässään tuhotakseen huumelordin tehtaat.

Onnistuneen kumisorsahuijauksen voit katsoa alta kohdasta 0.45.

Lisää luettavaa