Mukavan oloinen perhe: pääministeri-isälle miljardi dollaria lahjuksia asekaupoista, poika varastelee itselleen DJ-koppeja

Rahalla saa ja hevosella pääsee.

08.03.2016

Tunisialainen DJ Fadi oli soittamassa omasta mielestään normaalia DJ-settiä Singaporessa sijaitsevassa Zouk-nimisessä yökerhossa. Paikan päällä oli myös Malesian pääministerin Najib Razakin poika Ashman Najib, jolla oli paikan päällä käynnissä omat VIP-juhlat.

Tämän verran illan kulusta on selvillä niin, että kaikki on tiukkaa faktaa. Tämän jälkeen hommat lähtevätkin hieman eri suuntiin riippuen siitä, kuka tarinaa kertoo.

DJ Fadin mukaan hänet pakotettiin pois DJ-kopista loppuillasta. DJ Fadi kertoo, että hänelle ilmoitettiin suorasanaisesti, miten Malesian pääministerin poika haluaa tulla dekkien taakse soittamaan levyjä. DJ Fadi sanoo ettei aluksi suostunut tähän, mutta kertoo talon henkilökunnan painottaneen hänelle kovin suorasukaisesti, että keikka loppuu siihen paikkaan tai muuten.

Yökerho on itse väittänyt, että kyse on pelkästä väärinkäsityksestä. Tämä voi hyvinkin toki olla totta. Toisaalta Malesian pääministeri on tällä hetkellä melkoisen poliittisen paineen alla, sillä hänen pankkitililtään on löytynyt yli miljardi dollaria ylimääräistä rahaa, jonka epäillään olevan peräisin asekauppojen yhteydessä saaduista lahjuksista.

Kaipa siinä parempikin yökerho saattaa hieman taipua, mikäli DJ-koppiin kinuavan miehen faijalta löytyy tuollainen kasa pätäkkää ja vaikutusvaltaa. Pappa betalar!

Lisää luettavaa