Muusikko vieraili lohikäärmemaassa, ihmisten raivo häntä kohtaan sai absurdeja mittasuhteita, muusikko poistui Twitteristä lopullisesti

Ed Sheeran ei ole enää Twitterissä.

18.07.2017

Ed Sheeran on poistanut Twitter-tilinsä kokonaan.

Lopullinen niitti tuli päivä sitten, kun Sheeran esiintyi Game of Thronesin uusimmassa jaksossa, joka ilmestyi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Palautevyöry lyhyen cameon suhteen on saanut suhteellisen tervejärkisetkin ihmiset huutamaan fatwaa Sheerania kohtaan.

Twitterissä meno on vähintäänkin rapeaa: tappouhkauksia satelee, ja Twitter-viestien mukaan sarjan uskottavuus kuulemma kärsi, kun oikeassa elämässä hempeitä rakauslauluja laulava nörtti vieraili lohikäärmeitä ja tissejä ja insestiä ja jättiläisiä ja white walkereita vilisevässä sarjassa.

Ilmeisesti tästä syystä Sheeran poisti Twitter-tilinsä nyt lopullisesti kokonaan käytöstä. Jo kaksi viikkoa sitten hän kertoi haastattelussa täällä, ettei enää jaksa lukea hänelle osoitettua palautetta.

Seuraavaksi Ed Sheeran vierailee Simpsoneiden jaksossa.

This year continues to be equally surreal and amazing. Watch out for this one, me and Lisa have a whole thing going on x

Henkilön Ed Sheeran (@teddysphotos) jakama julkaisu

Lisää luettavaa